Caltabosi cu stafide

Printeaza

Caltabosi cu stafide: mat de porc, ceapa, stafide, orez, untura, sare, piper, coriandru, carne de porc, apa, ienibahar, boia, zahar.

Ingrediente:Caltabosi cu stafide

  • 1 maţ gros de porc
  • 2 cepe
  • 3 linguri stafide
  • l pahar orez
  • 2 linguri untură
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • 1 kg carne de porc mai împănată (piept, ceafă)
  • apa
  • ienibahar
  • boia
  • l pahar supă
  • 1 lingură zahăr

 

Mod de preparare:

Ceapa mărunţită bine se pune la călit în untură.

Carnea se toacă cât se poate. Se amestecă toate, carne, ceapă, orez, stafide, sare, piper, coriandru Se umple matul se leagă la capete se înţeapă, să nu crape, şi se pune la fiert, acoperit, 1 ora, la foc mic.

Se serveste ca o ciorbă fierbinte, adăugând putin oţet şi un ardei iute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Caltabosi cu stafide
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.