Caltabos de porc

Printeaza

Caltabos de porc din: maruntaie de porc, slanina, carne macra, ceapa, untura, sare, piper, cimbru si mate groase.

Ingrediente:

  • maruntaie de porc (ficat,plamani,splina,inima,rinichi)
  • slanina din barba
  • carne macra
  • 1 kg ceapa
  • Untura
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mate groase

 

 

Mod de preparare Caltabos de porc:

Se fierb maruntaiele de la porc, slanina si carnea macra, in apa cu sare.

Separat se caleste ceapa taiata fideluta in untura.

Dupa ce s-au fiert, maruntaiele se scot din apa si se lasa la racit. Se toaca apoi de doua ori.

Se framanta cu sare, piper si cimbru.

Se umplu matele, spalate si curatate, se leaga la capete si se oparesc.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nimic nu se compara cu retetele traditionale. Am cumparat caltabos din comert si nu are nicio legatura cu cel facut traditional. O sa incerc reteta propusa de voi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.