Caltabos cu gusa de porc 

Printeaza

Caltabos cu gusa de porc din: carne de porc, gusa, sorici, ceapa, orez, sare, piper.

Ingrediente:Caltabos cu gusa de porc

  • 500 g carne macră de porc
  • 500 g guşă de porc
  • şoriciul de pe guşă, fiert şi răcit
  • 200 g ceapă
  • 100 g orez
  • 1 lingură sare şi piper

 

Mod de preparare:

Se toacă 500 g carne macră de porc, 500 g guşă de porc, şoriciul de pe guşă, fiert şi răcit, şi 200 g ceapă. Se frământă cu 100 g orez opărit pe jumătate şi răcit, 1 lingură sare şi piper.

Se introduce în intestinul mai larg, lăsând loc la capete pentru umflarea orezului. Se leagă capetele şi se pune caltaboşul la fiert, încet, cu foi de dafin.

La final se poate afuma sau doar usca.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.