Calcan rasol cu garnitura de cartofi natur

Printeaza

 Calcan rasol cu garnitura de cartofi natur

Ingrediente:Calcan rasol cu garnitura de cartofi natur

  • 2,500 kg spinare de calcan
  • 150 g zarzavat
  • 1 ceapă
  • 1 lămaie
  • 2 legături de pătrunjel
  • 600 g cartofi
  • 50 g unt
  • sare
  • piper boabe
  • 1 lingură de oţet

 

Mod de preparare:

Zarzavatul tăiat şi ceapa tocată se fierb 15 minute cu apă, sare, piper boabe se bagă apoi şi calcanul cu o lingură de oţet şi se mai fierbe la foc domol circa 30 minute.

Se scoate, se curăţă de ghimpi şi piele şi se aşază pe un platou.

Se garniseşte cu pătrunjel tocat şi lămaie. Separat se servesc cartofi natur, cartofi fierţi în apă cu puţină sare, cu pătrunjel tocat şi unt topit şi sos tirolez .

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa pregatesc si eu rasol de calcan. Imi place mult pestele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.