Calcan prajit

Printeaza

Calcan prajit

Ingrediente:Calcan prajit

  • 1 kg calcan
  • lămaie
  • ulei
  • făină
  • sare
  • piper
  • grăsime pentru prăjit

Mod de preparare:

Tăiem capul, curăţăm şi spălăm peşele, îl despicăm în două sau în patru,

Dam sare, piper, lamaie, ulei si il lasam cateva ore in marinata aceasta. Inainte de masa taiem bucati pe care le batem in faina si le prajim in grasime incinsa.

Calcanul prajit se serveste cald, cu lamaie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • calcan prajit

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.