Calamari cu cuşcuş
PrinteazaO reteta delicioasa de calamari cu cuscus din: cuscus, ardei gras, usturoi, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, coriandru, sare, piper si calamari.
- 300 g cuşcuş
- 1/2 ardei gras roşu
- 1 căţel de usturoi
- 4 crenguţe de pătrunjel
- 4 linguri ulei de măsline
- 1 lingură suc de lămâie
- 1/2 linguriţă coriandru măcinat
- sare
- piper
- 400 g calamari (tuburi)
Mod de preparare:
Pregătiţi cuşcuşul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pasaţi ardeiul, usturoiul, pătrunjelul, uleiul, sucul de lămâie, coriandrul, sarea şi piperul.
Incorporaţi-le în cuşcuş, lăsaţi-l 1 oră la rece. Umpleţi calamarii cu acest amestec. Acoperiţi-i cu un capac şi lăsaţi-i pe grătar 15-20 min. la 160°.
Calamari cu cuşcuş
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/calamari-cuscus html