Calamari cu cuşcuş

Printeaza

O reteta delicioasa de calamari cu cuscus din: cuscus, ardei gras, usturoi, patrunjel, ulei de masline, suc de lamaie, coriandru, sare, piper si calamari.

Ingrediente:Calamari cu cuşcuş

  • 300 g cuşcuş
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 1 că­ţel de usturoi
  • 4 crenguţe de pătrunjel
  • 4 linguri ulei de măsli­ne
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1/2 linguriţă coriandru măcinat
  • sare
  • piper
  • 400 g calamari (tuburi)

Mod de preparare:

Pregătiţi cuşcuşul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Pasaţi ardeiul, usturoiul, pătrunjelul, uleiul, sucul de lămâie, coriandrul, sarea şi piperul.

Incorporaţi-le în cuşcuş, lăsaţi-l 1 oră la rece. Umpleţi calamarii cu acest amestec. Acoperiţi-i cu un capac şi lăsaţi-i pe grătar 15-20 min. la 160°.

Calamari cu cuşcuş

Calamari cu cuşcuş

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.