Calamar pane in pesmet

Printeaza

Calamar pane in pesmet din: calamar, faina, oua, pesmet, ulei, rosii, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Calamar pane in pesmet

  • 600 g rondele de calamar
  • 100 g făină
  • 3 ouă
  • 150 g pesmet
  • 250 ml ulei
  • 500 g roşii
  • 2 ardei
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 căţel de usturoi
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se condimentează cu sare si piper rondelele de calamar, se trec prin 100 g făină, 3 ouă bătute şi 150 g pesmet. Se prăjesc în 250 ml ulei bine încins.

Se taie felii 500 g roşii şi 2 ardei graşi verzi. Se pun alternativ, într-o tavă adâncă, rondele de calamar, roşii şi ardei gras. Se presară 1 legătură ceapă verde şi 1 căţel de usturoi tocate. Se stropeşte cu 50 ml ulei de măsline şi se dă la cuptorul încins.

Se coace la foc potrivit circa 30 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.