Cafea cu ciocolata si menta

Printeaza

O reteta de cafea cu ciocolata si menta din: sirop de ciocolata sirop de menta, cafea, frisca si ciocolata.

Ingrediente:Cafea cu ciocolata si menta

  • 1 lingura sirop de ciocolata
  • 2 linguri sirop de menta
  • 1/2 cana cafea proaspat facuta
  • frisca
  • ciocolata rasa

 

Mod de preparare:

Pune intr-o cratita siropul de ciocolata, cel de menta si cafeaua fierbinte, proaspat facuta. Amesteca bine pentru omogenizare.

Toarna compozitia in cesti, adauga frisca si apoi cateva bucatele de ciocolata rasa, pentru decor. Poti face carlionti din ciocolata, care sa contrasteze cu frisca.

Se serveste imediat, calda. Pentru evidentierea texturii si culorilor, poti servi aceasta bautura in pahare inalte, transparente.

Cafea cu ciocolata si menta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.