Butoiase de dovlecei

Printeaza

Butoiase de dovlecei din: dovlecei, mix de legume, smantana, unt, sos de soia, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Butoiase_de_dovlecei

  • 2 dovlecei
  • 150 g mix de legume congelate (morcov, telina, cartofi, mazare, porumb)
  • 200 g branza de vaci
  • 125 g smantana
  • 100 g unt
  • sos de soia
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală şi şterge dovleceii cu un şervet absorbant, taie-i în trei bucăţi (în funcţie de lungime). Cu ajutorul unei linguriţe, scoa­te miezul. Separat, inabusa in untul topit legumele decongelate şi miezul de dovlecel. Potriveşte gustul de sare şi piper.

După ce s-au răcorit, amestecă legumele cu brânza de vaci şi smântână. Umple dovleceii cu amestecul preparat. Aşază-i într-o tavă şi lasă-i la cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute. Spre final, stropeşte-i cu sos de soia.

Butoiase de dovlecei

Butoiase_de_dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.