Busuioc conservat în ulei

Printeaza

Rupi frunzele, le treci printr-un jet de apă, apoi le pui pe un prosop sau hârtie absorbantă. Tamponezi cu alt şervet fiecare frunză, uşor. Pregăteşti borcane sterile răcite, în care aşezi frunze de busuioc, apoi torni uleiul de măsline.

Nu legi borcanele imediat, căci poate va fi nevoie să mai completezi cu ulei de măsline, pe măsură ce frunzele de busuioc vor absorbi din ulei. Poţi păstra astfel busuiocul cel mult trei luni.

Busuioc conservat în ulei

Busuioc_conservat_in_ulei

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.