Buseuri simple

Printeaza

 Buseuri simple

 Buseuri simple

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Buşeurile se fac din 500 g foitaj . Sint mici volovane de mă­rimea unei jumătăţi de portocală mijlocie. Foitajul se întinde (într-o încă­pere rece), de 1 cm grosime, pe o planşetă, presărată cu făină.

Se taie 12 bu­şeuri cu ajutorul unui cerc de tablă sau cu gura unui pahar şi se aşază buşe­urile pe o tavă care se unge cu gălbenuş diluat cu cîteva picături de apă.

Cu o altă formă ceva mai mică decît prima se taie deasupra uşor, numai pînă la jumătatea aluatului şi se dă la cuptor moderat 20-25 minute (să nu se deschidă cuptorul prea des).

Se scoate capacul format (cercul mic tăiat în aluat foarte puţin), şi se scobeşte puţin interiorul.

Acest „interior” de sub capac se umple cu diferite compoziţii şi se pune apoi capacul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.