Buseuri cu cascaval

Printeaza

Buseuri cu cascaval din: oua de prepelita, cartofi, ou, cascaval, smantana, usturoi, foaie de dafin, unt, sare, piper.

Ingrediente:Buseuri_cu_cascaval

  • 8 oua de prepelita
  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • 100 g cascaval
  • 2 linguri cu smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spală cartofii şi pune-i la fiert în coajă, în apă cu sare şi foaia de dafin. Intre timp, fierbe ouăle de prepeliţă.

După ce au fiert cartofii, curăţă-i şi pasează-i. Intr-un castron, amestecă smântână, caşcavalul ras, oul bătut cu sare şi piper.

Adaugă piureul de cartofi, us­turoiul şi potriveşte gustul de sare.

Repartizează jumătate din compoziţie în formele de brioşe unse cu unt.

Pune în mijloc câte un ou de prepeliţă, apoi adaugă restul de compoziţie.

Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 20 de minute.

Buseuri cu cascaval

Buseuri_cu_cascaval

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Buseuri cu creier si ciuperci

Buseuri cu creier si ciuperci

Buseuri cu creier si ciuperci din: buseuri, creier, ciuperci, vin, sare, piper, oua, dafin. Ingrediente: 72 buşeuri coapte 600 g creier 100 g ciuperci sare piper 7 foaie dafin 3/4 pahar vin 3 gălbenuşuri 3/4 lingură făină 80 g unt 7 1/2 lingură smîntînă   Mod de preparare: Creierul se curăţă de pieliţă şi se pune […]

Somon cu unt aromat

Buseuri de hrisca cu somon

Buseuri de hrisca cu somon din: faina de hrisca, somon afumat, branza proaspata de tartinat, ceapa verde. Ingrediente: 4 clătite din faină de hrişcă 6 bucăţi somon afumat 200 g brânză proaspătă de tartinat 1 lingură ceapă verde mărunţită cu foarfeca   Mod de preparare: Intindeti brânza proaspătă pe clătite şi presăraţi cu ceapă. Acoperiţi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.