Burta de porc la cuptor

Printeaza

Burta de porc la cuptor din: burta de porc, usturoi, ulei, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Burta de porc la cuptor

  • 2 kg burtă de porc împănată
  • o căpăţână usturoi
  • o lingură ulei
  • o lingură cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se fasonează pentru a obţine o bucată cât mai dreaptă. Se presară cu sare şi piper. Jumătate din cantitatea de usturoi se pisează şi se amestecă cu ulei.

Se unge carnea cu amestecul de usturoi, se aşază apoi restul usturoiului întreg şi se presară cu cimbru. Se rulează şi se leagă. Se pune la cuptor pentru 90 de minute.

Se taie după ce s-a mai răcorit.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Burta de porc la cuptor
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.