Burta de porc la cuptor

Printeaza

Burta de porc la cuptor din: burta de porc, usturoi, ulei, cimbru, sare, piper.

 

Ingrediente:Burta de porc la cuptor

  • 2 kg burtă de porc împănată
  • o căpăţână usturoi
  • o lingură ulei
  • o lingură cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se fasonează pentru a obţine o bucată cât mai dreaptă. Se presară cu sare şi piper.

Jumătate din cantitatea de usturoi se pisează şi se amestecă cu ulei.

Se unge carnea cu amestecul de usturoi, se aşază apoi restul usturoiului întreg şi se presară cu cimbru.

Se rulează şi se leagă. Se pune la cuptor pentru 90 de minute.

Se taie după ce s-a mai răcorit.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Sandwich cu burta de porc caramelizata si muraturi

Sandwich cu burta de porc caramelizata si muraturi din: zahar, apa, burta de porc, ceapa, ulei, usturoi, sos de peste, piper, bagheta, morcovi si ridiche alba murate. Ingrediente sos caramel: 3 linguri zahăr 2 linguri de apă Ingrediente burta de porc: 1,5 kg burta de porc, tăiata cuburi 2 cepe, tocate ulei 2 catei de […]

 

Burtă de porc la foc mic, cu fenicul inabusit

Burtă de porc la foc mic, cu fenicul inabusit

O reteta de burta de porc la foc mic, cu fenicul din: porc, seminte de fenicul, sare de mare, piper, bulbi de fenicul, cimbru, usturoi, ulei de masline, salsa verde si vin alb.  Feniculul gătit la foc mic capătă o dulceaţă incredibilă şi merge foarte bine cu carnea de porc; serviţi cu piure, mămăligă sau […]

 

Burta de porc uscata

Burta de porc uscata

Burta de porc uscata din: burta de porc, sare.   Ingrediente: 1 bucata cat mai dreapta de burta de porc 1 kg de sare   Mod de preparare: Fasonezi burta de porc si o presari cu sare din abundenta, astfel incat nici o parte sa nu fie neacoperita. O lasi asa timp de 3 zile, […]

 

 

Burtă de porc roşie înăbuşită

Burtă de porc roşie înăbuşită

O reteta de burta de porc rosie inabusita din: burta de porc, ulei vegetal, zahar cubic, sos de soia light, sos de soia dark, radacina de ghimbir, anason, scortisoara si ceapa verde. Faimoasa deoarece era mancarea preferata a lui Mao Zedong, aceasta este o specialitate a Hunanului, regiunea lui de baştină. Este irezistibil de îmbietoare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.