Burta de porc cu usturoi

Printeaza

Burta de porc cu usturoi din: burta de porc, usturoi, vin alb, lapte, sare de mare, seminte de fenicul, condimente.

Ingrediente: Burta de porc cu usturoi

  • 300 g burta de porc
  • 1 capatana usturoi
  • 120ml vin alb
  • ½ ceașcă lapte
  • sare de mare
  • semințe de fenicul
  • condimente

 

Mod de preparare:

Inveliti burta de porc in prosoape de harti si dati la frigider 6 ore.

Incalziti cuptorul, stergeti din nou burta cu prosoape si crestati cu un cutit foarte ascutit. Frecati cu sare, seminte de fenicul si alte condimente, dupa preferinta.

Se pune usturoiul intr-un vas de copt și se toarnă lapte și vin. Asezati burta de porc peste usturoi, asigurându-vă că pielea nu vine în contact cu lichidul.

Dati la cuptorul incalzit la 160C, se acoperă cu o bucată de folie de aluminiu, timp de 2 ore. Indepartati folia de aluminiu si dati temperatura la 200C. Mai gatiti inca 15 minute.

Lasati sa se odihneasca alte 15 minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Burta de porc cu usturoi
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.