Burgeri vegetali cu nuci si busuioc

Printeaza

Burgeri vegetali cu nuci si busuioc din: seminţe de in, seminţele de floarea-soarelui sau de nuci sau nuci pecan ori alune, suc de lămâie, apa, morcov, ceapă, busuioc, mărar, ardei, sare, usturoi.

Burgeri vegetali cu nuci si busuioc

Ingrediente:

  • 1/2 ceaşcă de seminţe de in, măcinate
  • 2 ceşti de seminţele de floarea-soarelui (înmuiate în apă) sau de nuci (înmuiate în apă), nuci pecan ori alune
  • 2 linguri de suc de lămâie
  • 1/4 ceaşcă de apă, după nevoie
  • 1 ceaşcă de morcov, tocat
  • 1/4 ceaşcă de ceapă, tocată
  • 4 linguri de busuioc, mărunţit
  • 2 linguri de mărar, mărunţit
  • 1 lingură de ardei, mărunţit
  • 1/2 linguriţă de sare
  • 1 căţel de usturoi, pisat

Mod de preparare:

Intr-un mixer, procesaţi seminţele de in şi de floarea-soa- relui, împreună cu sticul de lămâie şi puţină apă, pentru a obţine un aluat de aceaşi consistenţă cu a untului de ara- hide cremos.

Combinaţi toate ingredientele şi procesaţi-le până se ames­tecă bine, dar rămân grunjoase. Poate fi necesar să mai adăugaţi puţină apă, pentru a vă fi mai uşor să frământaţi turtiţe din mixtură.

Puneţi turtiţele pe tăvile deshidratorului şi deshidrataţi-le în­tre opt şi douăsprezece ore, la 46 grade C.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.