Burgeri de pui cu sos de branza

Printeaza

Burgeri de pui cu sos de branza din: piept de pui, telina, morcov, ceapa rosie, usturoi, ou, sos iute, pesmet, praf de chili, boia de ardei, sos de branza albastra, branza albastra, chifle.

Ingrediente:Burgeri de pui cu sos de branza

  • 1 kg piept de pui tocat
  • 1 telina, tocata marunt
  • 1 morcov, tocat marunt
  • 1/2 ceapa rosie, tocata marunt
  • 1 cațel de usturoi, zdrobit
  • 1 ou
  • 1/2 ceasca sos iute
  • 1/2 cana pesmet
  • 1 lingura praf de chili
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/4 ceasca sos de branza albastra
  • 1/4 ceasca branza albastra maruntita
  • 6 chifle de hamburger

 

Mod de preparare:

Combinati carnea de pui, telina, morcovii, ceapa roșie și usturoiul intr-un bol mare. Adaugati oul, 1/4 ceasca sos iute, pesmetul, praful de chili și boiaua de ardei. Formati 6 burgeri.

Puneti pe gratar si gatiti cate 8-10 minute pe fiecare parte.

Intre timp combinati restul de 1/4 ceasca sos iute cu 1/4 ceasca sos de branza albastra. Prajiti chiflele pe gratar si ungeti cu amestecul de sos. Adaugati burgerii pe fiecare chifla.

Garnisiti cu sos si legume dupa preferinta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.