Burgeri de pui cu avocado in stil mexican
PrinteazaBurgeri de pui cu avocado in stil mexican din: copane de pui, pătrunjel proaspăt, condiment Cajun, maioneză, ulei de măsline, rosii, avocado, ardei iute, ulei de măsline extra virgin, zeamă de lămâie, chifle pentru burgeri.
Ingrediente:
- 600 g copane de pui, tocate
- 1 mână de pătrunjel proaspăt, tocat
- 2 linguriţe condiment Cajun
- 1 lingură maioneză
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 roşii mari, tocate
- 1 avocado, tocat
- 1-2 buc ardei iute, conservat, tocat
- 1 linguriţă ulei de măsline extra virgin
- 2 linguriţe zeamă de lămâie
- 4 chifle pentru burgeri, prăjite
Mod de preparare:
In tocătorul electric mărunţeşte carnea, verdeaţa şi condimentele şi adaugă maioneza. Porţionează compoziţia în 4 porţii, modelează chiftele şi lasă la rece, acoperite cu film alimentar, dacă nu le prăjeşti imediat.
Incinge uleiul într-un vas neaderent şi prăjeşte burgerii 15-20 min până când se pătrund, întorcând frecvent.
Intre timp, prepară salsa: combină roşiile, avocado, ardeiul iute, uleiul şi zeama de lămâie. Serveşte burgerii pe chifle cu adaos de maioneză şi cu salsa.
Burgeri de pui cu avocado in stil mexican
Pofta buna!