Burgeri de naut

Printeaza

Burgeri de naut din: naut, ceapa, patrunjel, suc de lamaie, chimen, coriandru, ghimbir, usturoi, faina, amidon, ulei.

Ingrediente:Burgeri de naut

  • 400 g năut gata fiert
  • o ceapă
  • o lingură pătrunjel
  • o lingură suc de lămâie
  • 1/2 linguriţă chimen
  • 1/2 linguriţă coriandru
  • 1/2 linguriţă ghimbir
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri făină
  • 3 linguri amidon
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se scurge năutul de apa din conservă şi se trece repede sub un jet de apă. Se mixează, se adaugă chimenul, coriandrul şi ghimbirul şi se amestecă.

Se pun apoi amidonul, ceapa tăiată mărunt, sucul de lămâie, usturoiul pisat, pătrunjelul tocat, se amestecă bine, apoi se pune făina şi se amestecă din nou. Se formează burgeri care se dau la frigider pentru o oră.

Se prăjesc în ulei şi se scot să se scurgă pe şervete de hârtie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.