Burgeri de curcan cu fulgi de ovaz

Printeaza

Burgeri de curcan cu fulgi de ovaz din: curcan, ceapa, fulgi de ovaz, ou, ketchup, sos worcestershire, praf de usturoi, piper, chifle.

Ingrediente:Burgeri de curcan cu fulgi de ovaz

  • 500 g carne toata de curcan
  • 1/2 ceasca ceapa tocata
  • 1/2 ceașcă fulgi de ovăz
  • 1 ou, bătut
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 lingurita sos Worcestershire
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • 1/4 lingurita piper negru
  • chifle si topping-uri, dupa preferinta

 

Mod de preparare:

Combinati toate ingredientele intr-un castron mare. Se amestecă bine. Formati burgeri și așezați pe grătar. Frigeti pe ambele parti.

Lasati se odihneasca si serviti cu chifle si topping-uri, dupa preferinta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.