Burgeri cu carne de vita si naut

Printeaza

Burgeri cu carne de vita si naut din: ceapa, usturoi, naut, carne de vita, coriandru, ulei, patrunjel, bulgur, quinoa, castravete, lamaie, humus.

Ingrediente:Burgeri cu carne de vita si naut

  • 1 ceapă, tocată
  • 2 căţei de usturoi, zdrobit
  • 400 g năut din conservă, scurs de lichid
  • 400 g carne de vită tocată
  • câte o mână de coriandru, pătrunjel, tocat
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 250 g amestec de bulgur, quinoa, orez fiert la aburi, 50 g stafide
  • 1/2 castravete, tocat
  • 4 fire ceapă verde, tocată
  • zeama de la 1 lămâie
  • ulei de măsline pentru stropit
  • humus şi sos picant pentru servit

 

Mod de preparare:

Mărunţeşte în blender năutul, eşalora, usturoiul. Adaugă carnea şi jumătate din verdeaţă şi combină. Incinge 2 linguri ulei şi prăjeşte burgerii 4-6 minute pe fiecare parte.

Intre timp, fierbe cerealele în apă cu sare, scurge de apă şi căt sunt calde combină cu verdeaţa şi ingredientele rămase.

Serveşte cu burgerii, o lingură de humus şi sos picant.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.