Burgeri aromaţi cu legume – usor de preparat

Printeaza

Amestecă 500 g carne tocată de vită, 4 linguri pesmet, 3 linguri ceapă roşie, o linguriţă oregano uscat, 3 linguriţe mentă us­cată sau proaspătă, măruntită, şi asezonează cu sare şi piper.

Im­parte amestecul în şase părţi şi, cu mâinile unse cu ulei, modelează şase burgeri.

Dă-i la frigider până în momentul în care îi pui pe grătar.

Frige-i apoi pe fiecare parte, cinci minute, pe grătarul încins, până când se pătrund bine. Serveşte-i pe câte o chiflă, cu un strat de salată de crudităţi dedesubt.

O poţi face din morcov şi varză date pe râzătoare şi frunze de salată verde.

Burgeri aromaţi cu legume

Burgeri_aromati_cu_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi plac bugrgeri astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.