Burger vegetal

Printeaza

Burger vegetal din: linte, praz, ceapa, usturoi, nuci, ou, pesmet, patrunjel, rozmarin, cscaval, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Burger vegetal

  • 400 g linte fiartă
  • 1 fir de praz
  • 1 ceapă roşie
  • 3 căţei de usturoi pisaţi fin
  • 150 g nuci măcinate
  • 1 ou
  • 1 lingură pesmet
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 1 lingură rozmarin tocat
  • 60 g caşcaval ras
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa şi prazul curăţate şi tocate, adaugi usturoiul pisat. Mixezi lintea fiartă şi scursă, apoi o amesteci cu legumele călite, condimentele, un praf de sare şi piper, nucile măcinate, pesmetul, oul şi caşcavalul ras.

Omogenizezi compoziţia şi o laşi 1/2 oră în frigider.

Modelezi mici sfere pe care le aplatizezi şi le coci într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Serveşti burgerii pe felii de pâine, presăraţi cu caşcaval ras.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.