Burger vegetal cu linte

Printeaza

Burger vegetal cu linte din: linte, praz, ceapa, usturoi, nuci, ou, pesmet, patrunjel, rozmarin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Burger vegetal cu linte

  • 400 g linte fiartă
  • 1 fir de praz
  • 1 ceapă roşie
  • 3 căţei de usturoi pisaţi fin
  • 150 g nuci măcinate
  • 1 ou
  • 1 lingură pesmet
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 1 lingură rozmarin tocat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa şi prazul curăţate şi tocate, adaugi usturoiul pisat.

Mixezi lintea fiartă şi scursă, apoi o amesteci cu legumele călite, condimentele, un praf de sare şi piper, nucile măcinate, pesmetul, oul şi caşcavalul ras.

Omogenizezi compoziţia şi o laşi 1/2 oră în frigider.

Modelezi mici sfere pe care le aplatizezi şi le coci într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Serveşti burgerii in chifle.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Burger vegetal cu legume

Burger vegetal cu legume

Burger vegetal cu legume din: broccoli, vinete, ardei, ceapa, morcovi, usturoi, orez, oua, alune, sare, piper, ulei, pesmet, patrunjel, ciuperci. Ingrediente: 500 g broccoli două vinete doi ardei verzi o ceapă doi morcovi doi căţei de usturoi 200 g orez cu bobul lung 3 ouă o lingură de alune sare piper ulei de floarea-soarelui pesmet […]

Burgeri vegetali cu nuci si busuioc

Burgeri vegetali cu nuci si busuioc din: seminţe de in, seminţele de floarea-soarelui sau de nuci sau nuci pecan ori alune, suc de lămâie, apa, morcov, ceapă, busuioc, mărar, ardei, sare, usturoi. Ingrediente: 1/2 ceaşcă de seminţe de in, măcinate 2 ceşti de seminţele de floarea-soarelui (înmuiate în apă) sau de nuci (înmuiate în apă), nuci pecan ori alune 2 linguri de suc de lămâie […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.