Burger in stil grecesc cu pui, dovlecel si sos de iaurt

Printeaza

Burger in stil grecesc cu dovlecel si sos de iaurt din: carne de pui tocată, pesmet, ceapa verde, braza feta, marar, sare, chifle, sos de iaurt cu castraveţi, dovlecel.

Burger in stil grecesc cu pui, dovlecel si sos de iaurt

Ingrediente:

  • 450 g carne de pui tocată
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legătură ceapă verde
  • 150 g brânză feta
  • 1 legătură mărar
  • sare

Pentru servit:

  • chifle
  • sos de iaurt cu castraveţi
  • rondele de dovlecei la cuptor

Mod de preparare:

Intr-un vas, se amestecă tocatura de pui cu pesmetul, ceapa verde, brânza, mărarul si sare, dacă mai trebuie.

Se modelează 4 chiftele mari. care se pun la frigider pentru 30 de minute. între timp, se poate prepara sosul din iaurt şi se taie dovlecelul rondele, care se presară cu sare.

Tava mare a aragazului se stropeşte cu foarte puţin ulei, se pun chiftelele si rondele de dovlecei. Se da tava la cuptor pentru, 20 de minute. Se servesc’între chifle, cu sos de iaurt.

Burger in stil grecesc cu dovlecel si sos de iaurt

Burger in stil grecesc cu pui, dovlecel si sos de iaurt

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bun burgerul asta?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.