Burger de curcan cu mozzarella si ruccola

Printeaza

Burger de curcan cu mozzarella si ruccola din: mozzarella, ceapa, mustar, ou, carne de curcan, pesmet, sare, piper de Cayenne, ulei, ruccola, rosii, chifle, maioneza.

Ingrediente:Burger_de_curcan_cu_mozzarella_si_ruccola

  • 125 g mozzarella
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita mustar
  • 1 ou
  • 400 g carne de curcan tocata
  • 2-3 linguri pesmet
  • sare
  • piper de Cayenne
  • 2 linguri ulei
  • 1 mana ruccola
  • 2 rosii
  • 4 chifle
  • 4 linguri maioneza

 

Mod de preparare:

Se scurge mozzarella; se taie cuburi. Se curăţă ceapa şi se toacă. Se adaugă la carnea tocată şi se frământă cu muştar şi ou. Se înglobează pesmetul şi se frământă în continuare până oe ia naştere o compoziţie care se poate modela se sărează şi se piperează.

Se modelează 4 chiftele; în mijlocul fiecăreia dintre ele se aşază câte un cub de brânză şi se înveleşte în carne tocată. Se prăjesc chifteluţele în ulei încins cca 8 min. Se spală ruccola, se curăţă, eventual se mărunţesc frunzele.

Se pregătesc roşiile şi se taie felii subţiri. Se taie chifla în două şi se aşază înăuntru frunze de ruccola, câte o chifteluţă şi câte o lingură de maioneză, apoi se acoperă cu ruccola şi roşii. Se pune căpăcelul la chiflă şi se fixează cu o scobitoare.

Burger de curcan cu mozzarella si ruccola

Burger_de_curcan_cu_mozzarella_si_ruccola

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Vreau si eu un burger din asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.