Burger cu varza, muschi de porc si plante aromatice

Printeaza

Burger cu varza, muschi de porc si plante aromatice din: varză, muschi de porc, ceapa, sare, piper negru, ketchup, maioneza, chifle, plante aromatice, roşii sau morcov, ulei, usturoi.

Ingrediente:Burger_cu_varza_muschi_de_porc_si_plante_aromatice

  • 1 varză mică
  • 600 g muşchi de porc
  • 2 cepe
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 3 linguri ketchup
  • 3 linguri maioneză
  • 6 chifle
  • plante aromatice
  • felii de roşii sau morcov pentru ornat
  • 3 linguri ulei
  • 3-4 căţei de usturoi

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tai apoi în cuburi de circa 2 cm. Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti într-o tigaie cu ulei încins, împreună cu car­nea.

Când carnea s-a pătruns, adaugi usturoiul, în prea­labil curăţat şi tăiat în feli­oare, sare şi piper după gust. Amesteci şi iei vasul de pe foc.

Cureţi varza de cotor şi eventualele frunze veş­ Toci fin varza şi o opăreşti cu apă cât să o acopere, apoi o fierbi 6-7 minute. Scurgi în strecu­rătoare varza şi o treci prin jet de apă rece.

Amesteci varza fiartă şi răcită, maioneza şi plante­le aromatice. Tai chiflele în două felii, pe orizontală şi le prăjeşti puţin, pe grill.

Pe jumătăţile de jos repar­tizezi varză, carne, ketchup, apoi din nou varză. Acoperi cu cealaltă jumă­tate de chiflă şi decorezi cu felii de roşii sau de morcovi.

Burger cu varza, muschi de porc si plante aromatice

Burger_cu_varza_muschi_de_porc_si_plante_aromatice

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.