Bureti la cuptor cu branza si pastrama de porc

Printeaza

Bureti la cuptor cu branza si pastrama de porc din: pălării de iuţari, telemea, pastramă de porc uşor afumată, branza topita, ulei, sare, condiment din legume uscate, piper alb macinat.

Bureti_la_cuptor_cu_branza_si_pastrama_de_porc

Ingrediente:

  • aproximativ 1,2 kg pălării de iuţari
  • 400 g telemea
  • 400 g pastramă de porc uşor afumată
  • 150 g brânză topită
  • 150 ml ulei
  • sare
  • condiment din legume uscate
  • piper alb măcinat

Mod de preparare:

Speli bine pălărioarele de iuţâri, le laşi să se scurgă în strecurătoare şi le căleşti în 3 linguri de ulei, până devin uşor maronii.

Le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le condimentezi după gust, cu sare, piper şi condiment din legume uscate.

Tai pastrama în cubuleţe. Razi peste ciuperci telemea­ua, presari cuburi de pastramă şi pui din loc în loc felioare de brânză topită. Stropeşti ingredientele cu uleiul rămas.

Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu, până când ciupercile se mai rumenesc puţin şi brânzatse topeşte. Le serveşti calde.

Bureti la cuptor cu branza si pastrama de porc

Bureti_la_cuptor_cu_branza_si_pastrama_de_porc

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.