Bureti ardelenesti cu ceapa verde

Printeaza

Bureti ardelenesti cu ceapa verde din: bureti, sunca, vin, marar, foaie de dafin, rosii, ceapa, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Bureti ardelenesti cu ceapa verde

  • 800 g bureţi
  • 200 g şuncă afumată
  • 1 cană vin
  • 2 legături mărar
  • 1 foaie dafin
  • 6 roşii
  • 6 fire de ceapă verde
  • 1 cană ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bureţii, şunca şi ceapa le tai felii şi le căleşti în ulei. Adaugi apoi mărarul tocat, vinul şi sarea.

După câteva minute, adaugi roşiile tăiate felii, foaia de dafin şi piperul.

Acoperi vasul cu un capac şi îl dai la cuptor pentru 40 de minute, la foc mic.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

 

Papara cu bureti

Papara cu bureti

Papara cu bureti din: ciuperci, oua, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 200 g bureţi ulei 4 oua sare piper flori de papadie patrunjel   Mod de preparare: Se spală 200 g bureţi de mai, se taie şi se prăjesc în puţin ulei. Se bat 4 ouă cu sare, piper şi cu 6-7 flori de păpădie, […]

Tagliatelle cu crab si portocale

Tagliatelle cu bureti

Tagliatelle cu bureti din: tagliatelle, bureti, ulei, usturoi, parmezan, ardei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 500 g tagliatelle 6 bureţi galbeni 2-3 linguri ulei de măsline 3 căţei de usturoi 100 g parmezan ras 1 ardei iute mic câteva fire de pătrunjel sare piper   Mod de preparare: Speli bureţii şi îi tai bucăţele potrivite. In acest timp, […]

 

 

Pastrav la gratar cu bureti galbiori

Pastrav la gratar cu bureti galbiori

Pastrav la gratar cu bureti galbiori din: pastrav, galbiori, ulei, usturoi, lamaie, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 1 păstrăv mare 500 g bureţi gălbiori 50 ml ulei 1/2 căpăţână de usturoi 1 lămâie piper rozmarin sare   Mod de preparare: Se curăţă peştele, se spală şi se usucă cu şerveţele absorbante. în interiorul peştelui se pun […]

 

Supa de bureti cu smantana

Supa de bureti cu smantana din: bureţi, unt, făină, ceapă, morcovi şi rădăcină de pătrunjel, pătrunjel verde, smântână, piper măcinat, orez, sare. Ingrediente: 200 g bureţi 50 g unt 20 g făină 1 ceapă mică 1-2 fire morcovi şi rădăcină de pătrunjel pătrunjel verde 100 ml smântână piper măcinat 40 g orez sare Mod de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.