Burek cu branza

Printeaza

Burek cu branza din: aluat foitaj, branza, zahar, lamaie.

Ingrediente:Burek cu branza

  • 1 pachet aluat foitaj
  • 500 g brânză dulce
  • 4-5 linguri zahăr
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • zahăr pudră, pentru decor

 

Mod de preparare:

Tai aluatul foitaj în douăO şi întinzi una dintre foi atât cât să acoperi o tavă de tartă, tapetată, inclusiv pe margini. Pentru umplutură, amesteci brânza cu cele 2 tipuri de zahăr şi cu coaja rasă de lămâie, apoi o torni în tavă peste aluat.

Acoperi umplutura cu cea de-a doua foaie, o înţepi din loc în loc şi o dai la cuptor până se rumeneşte.

O serveşti decorată cu zahăr pudră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.