Bulz traditional

Printeaza

Bulz traditional din: malai, branza de burduf, unt, smantana, oua, sare, piper.

Ingrediente:Bulz traditional

  • 300 g mălai
  • 500 g brânză de burduf
  • 100 g unt
  • 200 ml smântână
  • 6-8 oua
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se face mai întâi o mămăligută din apă fierbinte, sare şi mălai.

Se unge un vas termorezistent cu unt şi apoi se aşază straturi de mamăliguţă, brânză, smântână şi bucăţele de unt deasupra.

La final, se fac 6 cuiburi în mamăliguţă unde se vor sparge ouăle. Se presară sare, piper şi se dă la cuptor la foc potrivit.

Se poate servi atât cald, cât şi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.