Bulz cu sunca

Printeaza

Bulz cu sunca din: apa, malai, cascaval, sunca de pui, sare, ulei.

Ingrediente:Bulz cu sunca

  • 500 ml apă
  • 300 g mălai
  • 200 g caşcaval
  • 200 g şuncă de pui
  • sare
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se prepară mai întâi mămăliga folosind apă, 200 g mălai şi un praf de sare. Se lasă mămăliga să se răcească, cât să se poată modela.

Se taie bucăţele caşcavalul şi şunca de pui.

Se ia cu mâna udă din mămăliga călduţă, se formează o minge, iar în mijloc se pun bucăţele de caşcaval şi şuncă, după care se formează bulzul.

Se procedează astfel până se termină mămăliga, caşcavalul şi şunca. Se tăvălesc bucăţile de bulz prin mălaiul rămas şi se prăjesc în ulei încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.