Bulz cu smantana

Printeaza

Bulz cu smantana din: malai, branza de burduf, unt, smantana, oua, sare, piper.

Ingrediente:Bulz cu smantana

  • 300 g mălai
  • 500 g brânză de burduf
  • 100 g unt
  • 200 ml smântână
  • 6-8 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se face mai întâi o mămăliguţă din apă fierbinte, sare şi mălai.

Se unge un vas termorezistent cu unt şi apoi se aşază straturi de mămăliguţă, brânză, smântână şi bucăţele de unt deasupra.

La final, se fac 6 cuiburi în mămăliguţă unde se vor sparge ouăle. Se presară sare, piper şi se dă la cuptor la foc potrivit. Se poate servi atât cald, cât şi rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Mi-ai facut pofta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.