Bulz cu afumătură

Printeaza

Bulz cu afumătură

Ingrediente:Bulz cu afumatura

  • 500 g mălai
  • 150 g cârnaţi afumaţi
  • 150 g costiţă afumată
  • 200 g caşcaval
  • 5 ouă
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Din mălai, apă şi sare fierbi o mămăligă bine legată pe care o răstorni pe un suport de lemn şi o laşi să se răcească. Pui la fiert 3 ouă, apoi tai bucăţi costiţa şi carnaţii şi le rumeneşti în ulei încins.

După ce au fiert ouăle, le decojeşti, le tai mărunt, tai cubuleţe şi 100 g caşcaval, apoi le ames­teci cu carnaţii şi costiţa rumenite şi ouăle rămase. Tai mămăliga rămasă cu o aţă, faci un cuib dintr-o felie, pui în mijloc 1-2 lingurî din i umplutură şi formezi mingiuţa de mălai.

Asezi apoi bulzii pregatiti, intr-o tava unsă cu unt, presari restul de cascaval ras, si-i dai la cuptor pentru 15 minute.

Bulz cu afumătură

Bulz cu afumatura

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.