Bulion de pastrav, midii si creveti

Printeaza

Bulion de pastrav, midii si creveti din: ulei vegetal, faina, ceapa, ardei grasi, usturoi, telina, frunze de dafin, pasta de tomate, sherry, supa de legume, rosii, zahar brun, piper cayenne, fileuri de pastrav, creveti, midii, ierburi.

 

Ingrediente:Bulion_de_pastrav_midii_si_creveti

  • 1/2 cana de ulei vegetal
  • 3/4 cana de faina alba
  • o ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 tulpini de telina
  • o lingurita de usturoi
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1/2 cana sherry
  • 5 cani supa de legume
  • o cana rosii cubulete
  • o lingura de zahar brun
  • o lingurita de piper cayenne
  • 3 fileuri de pastrav
  • 24 de creveti cruzi curatati
  • jumatate de kilogram de midii
  • 3 linguri de ierburi uscate

 

Mod de preparare:

Incingeti ulei într-un vas şi adăugaţi făina, amestecând până devine maronie – 15 – 20 de minute.

Adăugati ceapa, ardeiul gras şi felina şi sotati un minut, appoi adăugaţi usturoiul şi frunzele de dafin.

Turnaţi peste pasta de roşii bătută cuu sherry, apoi supa de legume, roşiile tocate, zahărul şi restul de condimente.

Fierbeti la foc mic 20 – 25 de minute. Adăugaţi fileurile de peşte şi crevetii şi, peieste 3 minute, midiile.

Tineti pe foc până se deschid scoicile şi serviţi fierbinte.

Bulion de pastrav, midii si creveti

Bulion_de_pastrav_midii_si_creveti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.