Bulion cu usturoi

Printeaza

Bulion cu usturoi din: ceapa, patrunjel, usturoi, morcovi, ridichi.

Ingrediente:Bulion cu usturoi

  • două cepe
  • câteva fire de pătrunjel
  • un fir de mărar
  • trei morcovi curăţaţi şi daţi pe râzătoare
  • şase ridichi curăţate şi date pe râzătoare
  • 12 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Amestecati in robotul de bucatarie toate ingrediente.

Adăugaţi la acest preparat 1 litru (4 căni) de apă fiartă şi răcită în prealabil (sau apă îmbuteliată). Amestecaţi bine. Apoi stoarceri zece lămâi în această poţiune şi lăsaţi totul la macerat câteva ore.

Filtraţi treptat, înainte de consum.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.