Bulion aromat

Printeaza

Bulion aromat din: rosii, sare, ulei.

Ingrediente:Bulion_aromat

  • 20 kg rosii
  • 200 g sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli rosiile si le tai bucati. Le dai prin maşina de tocat roşii cu separator, apoi pui la fiert piureul obţinut. Ţii pe foc aproximativ o oră sau până se leagă pasta. Sărezi.

Pui cam 12 g de sare (aproximativ o lingură) la trei litri de bulion. Torni în borcane sau în sticle, adaugi cam un deget de ulei în fiecare recipient şi închizi ermetic.

Torni într-un vas mare apă pe jumătate, pui de jur împrejurul lui prosoa-pe de bucătărie, aşezi borcanele şi le fierbi, aproximativ 30 de minute. Le laşi să se răcească la temperatura camerei.

Bulion aromat

Bulion_aromat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.