Bulgarasi cu fistic si scortisoara

Printeaza

Bulgarasi cu fistic si scortisoara din: brânză mascarpone, brânză de capră, scorţişoară, fistic prăjit şi sărat.

Bulgarasi_cu_fistic_si_scortisoara

Ingrediente:

  • 250 g brânză mascarpone
  • 200 g brânză de capră
  • 15 g scorţişoară măcinată
  • 500 g fistic prăjit şi sărat

 

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, pasează brânza de capră cu furculiţa. Adaugă brânza mascar­pone şi, cu o spatulă cu capăt flexibil, amestecă până obţii o pastă.

Toacă fisticul grosier. Formează cu mâna bulgăraşi de brânză. Tăvăleşte-i prin scorţişoară, apoi prin fistic.

Dă-i la rece şi serveşte-i la masa festivă, ală­turi de celelalte antreuri delicioase prezentate în aceste pagini.

Bulgarasi cu fistic si scortisoara

Bulgarasi_cu_fistic_si_scortisoara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.