Bulete de cascaval

Printeaza

Bulete de cascaval din: cascaval, oua, pesmet, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Bulete_de_cascaval

  • 600 g cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 200 ml ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

 

 

 

Mod de preparare:

Treceţi caşcavalul prin maşina de tocat şi puneţi-l într-un castron. Adăugaţi ouăle bătute bine şi pesme­tul.

Potriviţi de sare şi piper după gust, apoi omogenizaţi bine compoziţia.

Dacă este prea subţire, mai adăugaţi 1 -2 linguri de pesmet.

Cu palmele umezite faceţi mici biluţe de dimensiunea unei nuci şi puneţi-le pe o tavă.

Incingeţi uleiul într-o crăticioară şi puneţi biluţele de caşcaval la prăjit.

Când acestea s-au rumenit frumos, scoateţi-le pe o farfurie, pe şerveţele absorbante pentru a se scurge de surplusul de ulei.

Serviţi buleţele de caşcaval pe un platou, pe frunze de salată.

 

Bulete de cascaval

Bulete_de_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Bulete de brânză cu ierburi aromatice

Bulete de brânză cu ierburi aromatice din: branza de vaci, oua, faina, ierburi aromatice, sare, piper, ulei de masline. Această rețetă de bulete de brânză este ușor de preparat și se potrivește perfect ca aperitiv sau ca garnitură în diferite preparate. Buletele de brânză sunt savuroase și pot fi servite calde sau reci, în funcție […]

retete

Bulete de cașcaval cu sote de mazăre

Bulete de cașcaval cu sote de mazăre din: cascaval, cartofi, oua, faina, sare, piper, pesmet, susan, ulei, mazare, unt, zahar, marar, morcovi baby, turmeric, sare, piper. pentru bulete: 200 g cașcaval 400 g cartofi 2 ouă 3 linguri făină sare piper pesmet și susan 150 ml ulei pentru prăjit pentru garnitura: 750 g mazăre congelată […]

Bulete de somon

Bulete de somon

Bulete de somon din: somon, branza, smantana, capere, usturoi, ulei, sare. Ingrediente: 200 g file de somon afumat prefeliat 200 g brânză de vaci proaspătă 50 g smântână 60 g capere 2 fîre de ceapă verde 2 căţei de usturoi 1 lingură cu ulei de măsline sare   Mod de preparare: Intr-un castron, amestecă brânza […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.