Bulete de branza cu legume si sos de rosii

Printeaza

Bulete de branza cu legume si sos de rosii din: dovlecei, ardei capia, ceapa alba, vanata, usturoi, branza de vaci, smantana, fulgi de porumb, ulei, rosii, piper, sare, patrunjel, sos de rosii.

Ingrediente:Bulete_de_branza_cu_legume_si_sos_de_rosii

  • doi dovlecei
  • doi ardei capia
  • doua cepe albe
  • o vanata
  • doi catei de usturoi
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 50 g fulgi de porumb
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • sos de rosii

 

Mod de preparare:

Vânătă se spală, se taie felii sau cuburi şi se pune într-un bol. Dovleceii se spală, se taie rondele sau bucăţi mici. Ardeii capia se spală, se curăţă de seminţe şi se taie cuburi. Cepele se curăţă de foi, se spală şi se taie peştişori. Usturoiul se curăţă, se spală şi se taie felii.

Se încinge uleiul într-o cratiţă, se adaugă ceapa, ardeii şi dovleceii şi se călesc până se înmoaie. Se adaugă usturoiul şi vânătă, se condimentează şi se prăjeşte până devine aurie. Se adaugă roşiile tăiate cuburi, pătrunjel tocat şi se mai ţine pe foc cinci minute.

Brânza de vaci se amestecă cu smântână, sare, piper şi pătrunjel tocat după gust. Se formează biluţe, se trec prin fulgii de porumb sfărâmaţi se şi introduc la rece minimum 20 de minute.

Buletele se servesc alaturi de legumele calde, ca atare sau cu sos de rosii.

Bulete de branza cu legume si sos de rosii

Bulete_de_branza_cu_legume_si_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.