Bulete cu branza

Printeaza

Bulete cu branza din: branza de vaci, zahar, oua, faina, praf de copt, ulei, coaja de lamaie.

Ingrediente:Bulete_cu_branza

  • 500 g brânză de vaci
  • 150 g zahăr
  • 2 ouă întregi
  • 4 linguri de făină
  • 1 vârf de cuţit praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilat
  • ulei pentru prăjit
  • coaja rasă de la 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Brânza de vaci se frământă bine cu mâna până devine de consistenţa unei creme, se adaugă ouăle, zahărul şi vanilia, făina, coaja rasă de lămâie, iar la sfârşit praful de copt.

Cu mâna umedă se formează biluţe de mărimea unei vişine, nu mai mari, deoarece ele se umflă foarte tare.

Se prăjesc cel mai bine într-un tuci, în baie de ulei. Când sunt gata, buletele se ridică la suprafaţă.

Buletele trebuie preparate toate înainte de a începe procesul de prăjit, fiindcă o dată focul pornit, se prăjesc foarte repede şi nu se mai pot modela între serii.

Bulete cu branza

Bulete_cu_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.