Bulete de branza cu legume

Printeaza

Bulete de branza cu legume din: dovlecei, ardei capia, ceapa, usturoi, branza de vaci, smantana, fulgi de porumb, ulei, rosii, piper, sare, patrunjel si vanata.

Ingrediente:Bulete de branza cu legume

  • 2 dovlecei
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe albe
  • 2 catei de usturoi
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 50 g fulgi de porumb
  • 100 ml ulei
  • 3 rosii
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • sos de rosii
  • 1 vanata

 

Mod de preparare:

Speli vânătă, o tai în felii sau în cuburi, dovleceii îi tai rondele sau în bucăţi mici. Ardeii îi cureţi de seminţe şi îi tai cuburi. Tai cepele peştişori, iar usturoiul felii.

Incingi uleiul, adaugi ceapa, ardeii şi do­vleceii şi le căleşti până se în­moaie. Adaugi usturoiul şi vânătă şi condimentezi, apoi laşi la prăjit până devin aurii.

Adaugi roşiile tăiate cuburi, pătrunjelul tocat şi mai ţii pe foc încă 5 minute. Brânza de vaci o amesteci cu smântână, sare, piper şi pătrunjel tocat după gust.

Formezi biluţe, le treci prin fulgii de porumb sfărâmaţi şi le mai dai la rece minimum 20 de minute. Serveşti buletele alături de legu­mele calde, ca atare sau cu sos de roşii.

Bulete de branza cu legume

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.