Budincă de pâine cu banane

Printeaza

Se prăjesc 4 felii groase de pâine albă, se ung cu unt, apoi se taie fiecare felie în 6 bucăţi egale. Se aşază, cu partea unsă în sus, într-un vas rezistent la microunde (cu diametrul de aproximativ 23 cm şi adânc de 5cm), împreună cu 1 banană tăiată felii.

Se bat într-o cană mare 2 ouă, 85 g de zahăr brun, un vîrf mare de cuţit de scorţişoară şi 450ml do lapte. Se pune 1 lingură de amidon într-un bol mic, împreună cu un pic de lapte, se bate până ce amestecul devine fin, apoi se adaugă în cană şi se amestecă.

Se toarnă peste pâinea prăjită şi peste feliile de banană, apoi se presară zahăr brun. Se coace fără capac în cuptorul cu microunde pus pe treapta cea mai înaltă 8-10 minute. Se lasă deoparte 5 minute înainte de a servi.

Budincă de pâine cu banane

Budincă de pâine cu banane

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.