Budinca indesata

Printeaza

Budinca indesata din: cuscus, oua, rosii, cascaval, ulei de malsine, unt, oregano, sare.

Ingrediente:Budinca_indesata

  • 150 g cuscus
  • 2 ouă
  •  500 g roşii
  •  1 cutie cu ciuperci
  •  200 g caşcaval
  •  3 linguri cu ulei de măsline
  •  1 lingură cu unt
  •  oregano
  • sare

 

Mod de preparare:

Opăreşte roşiile, decojeşte-le şi pasează-le. Incinge uleiul de măsline. Adaugă cuşcuşul şi un praf de sare şi amestecă uşor. Toarnă apă (două degete deasupra cuşcuşului) şi lasă-l să fiarbă.

După ce cuşcuşul a absorbit apa, pune ciupercile tăiate mărunt şi lasă două minute pe foc, apoi să se răcorească. Amestecă bine cu ouăle bătute.

Răstoarnă amestecul într-un vas termorezistent uns cu unt. Acoperă cu roşiile pasate şi presară deasupra puţin oregano şi caşcavalul ras. Lasă la cuptor, la foc redus, 40-45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.