Budincă din piept de pui

Printeaza

Budincă din piept de pui din: cascaval ras, orez, morcov, ceapa, mazare, ulei, sus de rosii, sare.

Ingrediente:Budincă din piept de pui

  • 3-4 linguri caşcaval ras
  • 1/2 cană orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă mazăre
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceaşcă suc de roşii
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Fierbi orezul şi între timp razi morcovul şi toci ceapa pe care împreună cu mazărea le înăbuşi în ulei şi apă. După ce legumele s-au înmuiat, pui şi sucul de roşii şi mai laşi pe foc 10 minute.

Amesteci orezul cu caşcavalul, apoi formezi găluşte pe care le adaugi în sosul de legume luat de pe foc. Sunt bune cu salată de varză albă sau de sfeclă roşie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.