Budinca din cornuri

Printeaza

Doua comuri sau batoane cumparate se taie si se asaza intr-un vas cu pereti inaiti. 1/2 l apa se fierbe impreuna cu 2 linguri rom, 2 linguri cacao, 3 linguri zahar. Se toarna fierbinte peste comuri si se acopera vasul cu un capac.

3 galbenusuri se freaca cu 7 linguri cu zahar. 1/2 l lapte se fierbe cu 2-3 linguri faina, se amesteca impreuna cu galbenusurile si esenta rom si se toarna peste cornuri.

Abusurile se bat spuma cu 12 linguri zahar, se adauga rom, se toarna peste crema, se lasa sa se raceasca si se pune la frigider. Deasupra se pun nuca taiata, stafide, alune.

Budinca din cornuri

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • budinca de batoane
  • budinca de cornuri
  • budinca de cornuri la cuptor

2 comentarii

  1. Nu am stiut ca exista budinca din cornuri. Probabil o sa fac si eu, ma tenteaza sa fac retete noi

  2. Ma bucur nespus ca am regasit aceasta reteta. Imi reda gustul copilariei! In spuma adaugam gem de caise sau orice altceva. Merita incercat.Este foarte buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.