Budinca de varza cu ceapa verde

Printeaza

Budinca de varza cu ceapa verde din: varza, oua, branza, cascaval, amidon, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Budinca_de_varza_cu_ceapa_verde

  • 500 g varză albă
  • 3 ouă
  • 500 g brânză de vaci
  • 70 g caşcaval
  • 60 g amidon
  • o legătură ceapă verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie varza cât mai mărunt posibil, se presară cu sare, se amestecă şi se lasă aşa 10 minute. Amidonul se amestecă bine cu caşcavalul ras şi ceapa verde tocată mărunt.

Se bat ouăle bine, se amestecă apoi cu brânza de vaci fărâmiţată şi piper şi li se adaugă amestecul cu amidon.

Se presează varza, se amestecă bine cu compoziţia cu ouă, se pune într-o tavă, se nivelează şi se coace 45 de minute.

Budinca de varza cu ceapa verde

Budinca_de_varza_cu_ceapa_verde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.