Budinca de varza alba

Printeaza

Budinca de varza alba din: varza, oua, ciuperci, unt, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de varza alba

  • o varză albă (cam 1 kg)
  • 5 ouă
  • 2 linguri felii de ciuperci
  • 100 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Varza, care a fost curăţată de frunzele de prisos, se spală, se fierbe în apă sărată.

După ce s-a răcit, se stoarce şi se taie fideluţă. Se adaugă gălbenuşurile, untul topit şi, la sfârşit, albuşurile bătute spumă împreună cu sarea şi piperul cuvenit.

Se pune într-un vas şî se fierbe în bain-marie o oră.

Se serveşte decorată cu felii de ouă răscoapte şi ciuperci.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.