Budinca de taitei cu crema de branza

Printeaza

Budinca de taitei cu crema de branza din: taitei, crema de branza, unt, smantana, oua, verdeata, pesmet, sare.

Ingrediente:Budinca de taitei cu crema de branza

  • 200 g tăiţei (sau fidea foarte fină)
  • 200 g cremă de brânză de vaci
  • 50 g unt
  • 2 linguri smântână
  • 2 ouă
  • verdeaţă tocată
  • 2 linguri pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte ca budinca de tăiţei cu carne, numai că se înlocuieşte carnea cu crema de brânză, iar crema de brânză de vaci se amestecă uşor cu tăiţeii, cu o lingură de smântână frecată cu gălbenuşurile, cu verdeaţa tocată şi cu albuşurile bătute spumă.

După ce se coace în cuptor, ca şi budinca de tăiţei cu carne, se serveşte cu restul se smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.