Budinca de spanac cu smantana

Printeaza

Budinca de spanac cu smantana din: piure de spanac, unt, oua, smantana, franzela, unt, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Budinca de spanac cu smantana

  • 4 linguri piure de spanac
  • 50 g unt
  • 4 ouă
  • 100 ml smântână
  • 3 franzele mici înmuiate în lapte
  • sare
  • piper
  • unt şi pesmet cât trebuie pentru tapetat

 

Mod de preparare:

Se freacă untul, i se adaugă piureul de spanac, galbenusurile, smântână, miezul de franzelă dat prin sită, sarea, piperul şi albuşurile bătute spumă.

Toate acestea se amestecă uşor, se unge o formă cu unt, se tapetează cu pesmet, se toarnă compoziţia făcută şi se fierbe o oră la bain-marie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.