Budinca de somon afumat cu broccoli si iaurt

Printeaza

Budinca de somon afumat cu broccoli si iaurt din: broccoli, oua, cartofi, cascaval, iaurt naur, somon afumat, marar, sare, piper, unt.

Ingrediente:Budinca de somon afumat cu broccoli si iaurt

  • 1 broccoli
  • 4 ouă
  • 4 cartofi mari
  • 150 g caşcaval
  • 500 g iaurt natur
  • 300 g somon afumat feliat
  • 1 legătură mărar
  • sare
  • piper
  • unt pentru formă şi copt

Mod de preparare:

Cartofii îi fierbi în coajă, pe jumătate, apoi îi cureţi şi îi tai rondele. Broccoli îl defaci în bucheţele, îl fierbi şi îl laşi 1a scurs.

Baţi ouăle împreună cu caşcavalul ras, iaurtul, mărarul tocat fin şi condimentezi cu sare şi piper.

Ungi o tavă cu unt şi aşezi rondelele de cartofi, apoi bucheţelele de broccoli, peştele afu­mat, apoi din nou cartofi şi broccoli.

Torni deasupra compoziţia de iaurt şi, din loc în loc, pui cubuleţe de unt. Dai tava la cuptor. Poţi servi preparatul ca aperitiv cald sau rece.

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Arata bine budinca de somon

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.